Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Kerstpakket Sharing & Caring

€75,00
Met in ons achterhoofd economisch spannende tijden en tegelijk een stijgende vraag naar meer duurzaamheid, maar ook een behoefte aan verbinding en samen genieten, hebben wij als DLG dit jaar als thema voor de kerstpakketten ‘Sharing is Caring’.
Beschikbaarheid:
Op voorraad

Sharing is Caring

Met in ons achterhoofd economisch spannende tijden en tegelijk een stijgende vraag naar meer duurzaamheid, maar ook een behoefte aan verbinding en samen genieten, hebben wij als De Levensgenieters dit jaar als thema voor de kerstpakketten ‘Sharing is Caring’.

Kerstpakketten zijn niet meer weg te denken uit de donkere decembermaand, het is een moment om mensen/werknemers te verwennen en blijk te geven van waardering. Waar het in de afgelopen jaren steeds maar meer en meer, groter en groter, leek te moeten, willen wij graag terug naar de originele kerstgedachte.
Dit doen wij door het kerstpakket te verdelen over 2 dozen, waarbij het totaal-budget hetzelfde blijft. De pakketten zijn verschillend van elkaar en bevatten puur mooie producten. De ontvanger kan er voor kiezen om beide dozen zelf te houden…óf iemand in de omgeving te verblijden met een mooi pakket, terwijl er voor de ontvanger nog steeds een fijn pakket achterblijft om zelf van te genieten.

We hebben zorgvuldig kant-en-klaar samengestelde pakketten óf kunnen deze naar wens voor u op maat samenstellen.
Vanuit het bedrijf ontstaat een mogelijkheid om een gesprek aan te gaan met werknemers, willen ze misschien de dozen verzamelen en deze samen aan een instelling doneren? Worden er mooie, ontroerende foto’s en verhalen gedeeld, waarin werknemers de kans krijgen om iemand uit hun omgeving in het zonnetje te zetten en te verwennen met een pakket vol lekkers? Waarom zijn deze mensen bijzonder of hebben ze de extra aandacht verdiend?

Uiteraard zullen de pakketten voorzien zijn van een sfeervol vormgegeven uitleg, desgewenst aangepast met uw logo of verdere instructies. Wij zorgen voor een mooie verpakking, u heeft het plezier van het uitdelen, blije gezichten en een fijne kerstgedachte ⭐️

Box 1 ‘Sharing is Caring’
Peroni Italiaans Bier 3st
Superbon Chips
Koker met luxe notenmix
Caramel Amandelen van De Notenwinkel Zeist
Amaretti
Fles Cellier de Tourelles Wit (Sauvignon Blanc of Chardonnay)

 

Box 2 ‘Sharing is Caring’
Superbon Chips
Blikje Olijfjes
Amaretti Blik
Pesto Groen
Aioli
Gran Pavesi Crackers
Fles Cellier de Tourelles Rood
(Merlot of Carbernet Sauvignon)

No reviews found...
Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen