Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Over ons

 

Over ons

De naam De Levensgenieters is ontstaan in een Whatsapp-groep met dezelfde naam. De vier ondernemers in die groep, Bas en Adrienne van Walderveen en Thijs en Karen van Rooijen, hadden het er al jaren over om een delicatessenwinkel te openen. Karen en Thijs: “Op een dag tijdens de eerste lockdown liepen we met z’n tweeën in Amsterdam en zagen we allemaal mensen in de rij staan bij een ongezellig uitziende winkel. We hadden geen idee waarom al die mensen daar in die lange rij stonden. Op dat moment besloten we: we gaan het doen! Nog in de auto op weg naar huis belden we Bas en Adrienne over het plan. Zij waren meteen enthousiast.”

In de winkel van De Levensgenieters delen wij onze culinaire passie graag met u. U vindt bij ons onder andere veel verschillende wijnen, gedroogde Italiaanse en Spaanse worst, brood van Carl Siegert, verse macarons van Patisserie Tout, een keur aan smakelijke tapas, vers belegde broodjes, zelfgemaakte salades en soepen, koffiebonen, verse noten, chocolade en vers schepijs van FYN YS. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verse maaltijden zoals pasta’s, lasagne en ander heerlijk eten of een heerlijke koffie-to-go. “Bij De Levensgenieters werken we zoveel mogelijk samen met lokale en regionale ondernemers. Maar we vinden ook duurzaam gemaakte producten heel belangrijk en werken in de winkel met eigen chef-koks die onze delicatessen zelf maken, zoals de Harmelense chef Dick Middelweerd.”

Iedere week wisselt een deel van het assortiment, want we blijven ontwikkelen en nieuwe dingen proberen. Ook gaan we natuurlijk met de seizoenen mee. De Levensgenieters heeft een positieve insteek en het draait vooral om genieten. Genieten van al het lekkers.

We laten u graag meegenieten van al dat lekkers. We heten u van harte welkom in onze winkel!

Groeten,

Adrienne en Bas van Walderveen
Karen en Thijs van Rooijen

 

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen