Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Betaalmethoden

Op welke manieren kan ik veilig betalen?
Op de website van De Levensgenieters kunt u op verschillende manieren betalen:

- Met iDEAL
- Met een overschrijving via uw bank.

Betalen met iDEAL
Als u online bankiert bij de Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank kunt u via onze website op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internet- of mobiel bankieren. Het voordeel van betalen met iDEAL is dat de betaling dezelfde minuut op onze rekening staat en dat we daardoor uw order direct in behandeling kunnen nemen. 

Overschrijven via de bank:
U plaatst een bestelling, maar heeft uw betaalkastje of pasje niet bij de hand? Kies dan voor de optie "overschrijven via de bank".  U kunt alsnog op een later tijdstip de betaling afronden. U maakt dan het bedrag los over en vermeld het bestelnummer als betaalkenmerk.

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen